Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گندم موردنیاز کشور تأمین‌شده است، گفت: با برنامه‌ریزی خوب، خرید خارجی گندم از اردیبهشت‌ماه آغازشده و گندم‌های خریداری‌شده به‌تدریج وارد کشور می‌شود. مردم وفور کالا‌ها (گندم و آرد) را از تولیدات واحد‌های صنفی مشاهده کنند. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی ، یزدان سیف گفت: میزان خرید تضمینی گندم کشور در سال جاری را ۴ میلیون و ۵۳۲ هزار تن اعلام و پدیده خشکسالی را علت کاهش تولیدات محصول استراتژیک عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیف افزود: با خرید تضمینی حدود ۴.۵ میلیون تن نیاز به ۸ میلیون تن دیگر داشتیم که با برنامه‌ریزی خوب قبلی از اردیبهشت ماه امسال خرید انجام شده و تاکنون بیش از ۳ میلیون تن گندم وارد کشور شده است و مابقی در حال ورود به کشور است که در بنادر شاهد پهلوگیری و بارگیری محموله‌های گندم و انتقال آن به داخل کشور هستیم.

وی تاکید کرد: به لطف خداوند گندم و آرد کشور تا پایان سال تأمین شده و در سال آینده نیز مشکلی نخواهیم داشت و امیدواریم با بارش‌ها مطلوب خشکسالی کمتر و از وابستگی برای تأمین گندم به خارج کاسته شود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص تأثیر تغییر قیمت بر تولید گندم گفت: تولیدات بخش کشاورزی تحت تأثیر متغییر‌هایی است که اگر چه قیمت یکی از آن‌ها است، اما تأثیر ریسک اقلیم نیز در آن موثر است به طوریکه از ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم ۴ میلیون دیم است و ارتباط مستقیم به بارش دارد و چشم کشاورزان دیم‌کار به نزولات آسمانی است و حدود ۲ میلیون تن کشت آبی نیز که از ذخایر آبی استفاده می‌کند ارتباط با میزان بارش سالیانه دارد.

سیف قیمت خرید تضمینی ۷ هزارو ۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم گندم را با توجه به نرخ گندم در جهان مطلوب ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که اقلیم هم به کمک بیاید و خداوند دریچه رحمت خود را به سمت کشور ما بگشاید تا از خشکسالی به سمت‌تر سالی برویم، تولیدات داخلی افزایش پیدا کند و کار کشاورزان و کشاورزی رونق بیشتری بگیرد.

وی در خصوص مساله آرد و چند قیمتی بودن آن که احتمال ایجاد خطا و تخلف را دارد نیز توضیح داد: در حال حاضر گندم با دو نرخ یارانه نوع یک که قیمت هر کیلوگرم آن ۶۶۵ تومان است به واحد‌های تولیدی آرد فروخته می‌شود و آرد حاصل با قیمت ۸۲۰ تومان به واحد‌های نانوایی می‌رسد و نرخ دیگر، یارانه نوع ۲ است که گندم با قیمت ۹۰۰ تومان به کارخانجات آرد فروخته می‌شود و پس از تولیدِ آرد توسط کارخانجات آرد سازی با قیمت ۱۱۵۰ تومان، در نانوایی‌ها تحویل می‌شود و ما شاهدیم که دولت حدود ۴ هزارو ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان برای هر کیلوگرم یارانه پرداخت می‌کند و البته که احتمال تخلف وجود دارد، اما فرایند تأمین بر روی یک سامانه انجام می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تشریح کرد: تمامی فرایند فروش گندم و آرد به کارخانجات و واحد‌های نانوایی که بر بستر سامانه انجام می‌شود رصد کامل می‌شود و با توجه به اینکه میزان مصرف واحد‌های صنفی آرد و نان مشخص است نظارت می‌شود تا گندم و آرد خارج از شبکه توزیع نشود و تخلفات به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاکید کرد: اگر مردم تخلفاتی را در زنجیره‌ی تأمین گندم و آرد مشاهده می‌کنند یا در مورد نان، کم فروشی، گران فروش، اجبار به فروش نان کنجدی و ... مشاهده می‌کنند تخلف را به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت دستگاه‌های نظارتی و تعزیرات و ادارات کل غله و خدمات بازرگانی استان گزارش دهند.     بیشتربخوانید: کشت قراردادی گندم وکلزا در ۹ استان توسط شبکه تعاونی‌های روستایی وکشاورزی اجرایی می‌شود

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی گندم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گندم جهاد کشاورزی گندم و آرد میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • قیمت گندم مشخص شد
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند