Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تکنولوژی مدرن  آرد در کشور گفت: یکی از صنایع تبدیلی در کشور صنعت آرد است و سرمایه گذاری بسیاری در این زمینه شده و ظرفیت بسیار بالایی از تولیدات گندم در کشور داریم.

 سیف افزود: در سالهای گذشته بهره گیری از ظرفیت های کارخانجات تولید آرد مورد توجه بوده است و امروز از کارخانه اتحاد نیز بازدید کردیم که سالانه بیش از چهل هزارتن صادرات به کشورهای همسایه از ورود گندم موقت دارد که حاصل آن اشتغالزایی و پیشرفت کارخانه به صورت مدرن است و از این حیث فاصله ای با تکنولوژی روز دنیا در این زمینه نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به خرید حدود نه ونیم میلیون تن گندم از کشاورزان در سال گذشته گفت: با این میزان تولید برای سال آینده نیز با توجه به بارش 82 میلیمتری که داشتیم نیازی به واردات گندم برای مصرف در کشور نداریم.

سیف در ادامه افزود: با پیگیری های رییس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی از کشاورزان به مبلغ یکهزار و ششصد تومان خواهد بود که افزایش مناسبی داشته است.

وی درپایان راه اندازی سامانه خرید گندم از کارخانجات با گندم نه هزار ریال را جهت جلوگیری از قاچاق این محصول برای مصرف کنندگان آرد عنوان کرد و گفت: این سامانه شفافیت در زمینه فرآیند محصولات گندم و آرد را به ارمغان خواهد آورد.

معمارزاده تولید کننده آرد در استان نیز با اشاره به دغدغه تولیدکنندگان برای تولید آرد با کیفیت جهت مصرف در کشور گفت: ما سه بخش مهم دریافت ذخیره سازی آماده سازی گندم(بوجاری)، آسیاب کردن، ذخیره سازی و بسته بندی آرد را داریم.

 وی ادامه  داد: در این امر یکی از مشکلات ما تنوع زیاد گندم است و خرید گندم از کشاورز استاندارد خاصی ندارد ولی در مقابل تولید آرد دارای استانداردهای خاصی از قبیل نظارت اداره استاندارد ، نهادهای نظارتی و بهداشتی است و از این رو باید این تنوع در محصول گندم را به یک استاندارد برسانیم تا آرد خروجی ما دارای یک استاندارد باشد و با توجه به ورود گندم به استان البرز از دیگر استانها این تنوع بیشتر به چشم می آید.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آرد کرج البرز بازدید معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند